Logga in

Hur funkar det egentligen?

Funktioner

Vad får jag som kund hos Wint? Jo, det är faktiskt en hel del. Typ en rätt smidig total ekonomihantering för hela ditt företag.

Leverantörsfakturor

Du får en ny fakturaadress

Du får en ny fakturaadress

När du beställer något använder du en ny fakturaadress som du får av oss. Det innebär att alla dina fakturor skickas för skanning och arkivering. Vinst för dig? Du slipper se dem, slipper sprätta kuvert och slipper att skeppa runt för attest och bokföring. Allt sådant blir digitalt. Rätt skönt.

Bokförings-AI gissar åt dig vad det är för något

Vi föreslår vad det är för något

När du får en faktura att godkänna försöker vi med AI bedöma vad det är för något för att kunna ge dig förslag. Du godkänner och sedan kan du släppa den fakturan. Den betalas och uppdateras med korrekt status. Om du behöver kolla upp en faktura kan du söka upp den, och lätt se vem som gjorde vad när. Det är koll.

Inte till dig? Skicka vidare till rätt person

Bygg enkla attestkedjor

Om du sätter rätt referensperson på fakturan kan vi automatiskt skicka till rätt person på ditt företag för godkännande. Du ska spara tid på att använda oss. Och få bättre koll. Och ska man ha koll måste rätt person säga att det som köpts in är korrekt fakturerat.

Tycker du detta verkar smidigt och läckert?

Kontakta mig!

Kvitton

Fota in kvitton med telefonen

Fota in dina kvitton med telefonen

Ibland köpar man något till sitt företag där man betalar direkt och får ett kvitto. Detta fotar du in med din telefon (eller mailar in om du fick ett digitalt kvitto) och vips är det inne för bokföring. Slipp dåligt samvete och tjock plånbok.

Utlägg betalas ut per automatik

Automatiska utbetalningar

När du gjort ett utlägg för ditt bolag så betalar vi ut pengar till dig nästan direkt. Som kund hos Wint försöker vi inte jobba med företagskort. Varken du eller vi vill jaga kvitton som väldigt få prioriterar. Med egna utlägg och snabba utbetalningar har du en snygg lösning.

Godkänn kvitton enkelt

Godkänn anställdas kvitton

Vill du godkänna kvitton från din personal? Om du sätter dig som ansvarig kommer du få en todo att godkänna kvitton innan de går till bokföringen. Ger schyst koll för dig som företagsledare.

"Hellre många träd i skogen än ett papper i handen" /Björn

Jag håller med!

Kundfakturor

Enkelt att skapa en ny faktura

Enkelt att skapa fakturor

Det mesta är förifyllt när du skapar en ny faktura. Vi gissar vad du rimligtvis vill att det ska stå, så det mesta är bara att klicka genom. Fylla i vad du sålt får du så klart göra själv. Och till vem.

Avprickning av fakturor sker automatiskt

Automatisk avprickning

När en kund betalar in till dig känner vi av det hos din bank och prickar av fakturan automatiskt. Skulle en faktura förfalla så ropar vi till, så du kan ta beslut om att skicka påminnelse eller om du hellre vill prata med kunden först.

Alla adresser finns när fakturan ska skapas

Adressregister

Ny kund du inte kan adressen till? Enkelt, du hittar alla företag i vårt adressregister. Sök och lägg till så vips har du dem bland dina sökbara kunder. Och dessutom görs en kreditkontroll så du vet hur kunden mår.

"Jag är så trött på att sortera papper och allt tråkigt!"

Hjälp mig!

Lite mera

Klicka i en graf och se vilka kvitton och fakturor som döljer sig bakom

Klickbara rapporter

Du kan få fram grafer på det mesta. Vill du se vad som ingår i en graf så kan du enkelt klicka dig ner hela vägen ner till exakt vilken bild som ligger till grund för siffran.

Snabb bokföring hos Wint

Snabb bokföring

Får du bokföringen en månad efteråt i dag? Hos Wint bokförs det mesta direkt. Nästan allt inom någon dag. Och avstämt och klart tätt inpå månadens slut. Hur vi gör det? Vi jagar in saker löpande och ser till att flödena flyter på, och vår dator tuggar på. Bra för dig att få snabb återkoppling.

Måandsboksluten görs direkt

Månadsbokslut

Det som sker dagligen i din verksamhet är så gott som uppdaterat dagligen. Men vissa saker görs en gång per månad, avskrivningar till exempel. I samband med detta stämmer vi av så det ser rätt ut och gör ett så kallat månadsbokslut. Ordning och reda ger pengar på fredag.

Löner betalas ut

Gissar på att du vill att löner ska betalas ut och skötas? Vi har en löneavdelning som arbetar med detta på heltid och kan sina grejor. Vi kommer överens om hur du rapporterar in. Vi fixar så det blir korrekt hanterat, att lönen betalas ut och de anställda får sig en lönespec mailad till sig.

Mata enkelt in dina dagskassor

Mata in dina dagskassor

Din dagskassa matar du in varje dag när du tar ut din z-rapport. In med den här så fixas bokföringen direkt. Inget dåligt samvete här inte. För att det ska bli så enkelt som möjligt gör vi den tillsammans så lik den du får ut från din verkliga kassa.

Skatteexpertis när det behövs

Vips så behöver man få koll på hur man ska lägga upp sitt bolag inför till exempel en ägarförändring eller bara se över sin skattesituation. Och yes, vi kan hjälpa dig även där. Ett möte med någon av våra skatteexperter brukar lösa biffen.

Det man gör en gång per år

Snabba årsbokslut och årsredovisningar

En gång per år ska ett årsbokslut göras som lämnas in till Bolagsverket. Vi vet att det är skönt att bli klar med detta och inte ha sitt hängade över sig. Så inom någon månad efter att ditt räkenskapsår stänger är det klart. Vill du ha utdelning?

Deklaration till Skatteverket

Vi ordnar deklarationen till dig med alla de bilagor som behövs för att lista ut vilken skatt du ska betala till Skatteverket. Det gör vi samtidigt som vi gör årsbokslutet och så snabbt det bara är möjligt, typ inom en månad efter bokslutsdagen.

Behöver du revisor?

Ibland behöver man ha en revisor som företagare. Lagen ställer krav på det. Banken vill kanske ha det. Eller för att man vill ha en extern kontroll. Ropa till så fixar vi en till dig som vi tror du kan matcha med.

Kan det här vara något för dig?

Kontakta mig

Telefonnummer:010-19 90 500

Mail:hej@wint.se